Menu
[siteorigin_widget class=”NewRoyalSliderWidget”][/siteorigin_widget]

Vergaderlocatie

In de Hei is een unieke locatie waar men op kleinschalige wijze kan vergaderen, brainstormen en presenteren.

In de voormalige melkstal op de boerderij van Lilian en Jos van Vijfeijken is in 2017 een prachtige vergaderlocatie gerealiseerd. Een moderne warme ruimte waar je je thuis voelt en die multifunctioneel inzetbaar is.

Je kunt er met max 25 personen vergaderen, maar ook met een kleine groep is het een prettige ruimte om in te verblijven. Vergaderen aan de lage tafels, brainstormen aan de hoge, loungen bij de kachel en borrelen aan de bar. De ligging van de locatie is uniek. Je wandelt tijdens je vergaderbreak zo het bos in. In de winter bij de kachel en in de zomer lekker naar buiten.

Lunchen gebeurt nog steeds op ambachtelijk wijze. Samen aan tafel een broodje smeren maar wel met producten uit de streek en lekkernijen uit eigen keuken. Bij mooi weer eet je buiten aan de picknicktafel. Sluit je bijeenkomst af met een workshop ‘bak je eigen pizza’. Gezellig in het gras tussen de fruitbomen of bij slecht weer in de oude veldschuur.

De locatie beschikt tevens over drie moderne Bed and Breakfast kamers en vijf ‘Betere Boerenbed tenten’. Totaal kun je dus ongeveer met ongeveer 18 personen op deze locatie overnachten. Goed om te weten voor als er gasten van ver moet komen, of als je een meerdaagse bijeenkomst organiseert.

  • Voldoende parkeerruimte op eigen terrein
  • Grote televisie voor presentaties e.d.
  • WiFi
  • Overnachting met ongeveer 18 personen is mogelijk
  • Verschillende activiteiten mogelijk: zie activiteiten

Prijs voor huur locatie

Dagdeel van 4 uur € 250
Dagdeel van 8 uur € 450
Dagdeel van 12 uur € 600

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Contact opnemen

Lees hier onze algemene voorwaarden